Taşımada Yeni Deneyim

Taşımada Yeni Deneyim

Siz suya sabuna dokunmayın! Paketleme, düzenleme ve diğer her hizmeti Renasans sizin için yapar.

 

Memnun kalınmadığı takdirde para iade garantisi,
✅Mobilya fiyatının akıllı tahmini ve hizmet verildikten sonra artmaması,
✅Siparişin başlamasından bir gün sonrasına kadar destek,
✅En iyi sigorta şirketiyle işbirliği yaparak tüm ekipmanların sigortalanması,

Renasans'ın paketleme, düzenleme ve taşıma ekibi , doğru malzemeyi seçerek, her kartonda  eşyaların hareket etmesini önlemek için balonlu ambalaj ve köpük  kullanarak ve büyük eşyaları paketlemek için gerekli donanıma sahip  olarak ev eşyalarınızın zarar görmesini önler. Ayrıca evinizin  mobilyalarını kendiniz paketlemek istiyorsanız Renasans size gerekli  malzemeyi sağlayabilir.

Ekstra eşyalarınızı paketleme maliyetini  öğrenmek için Renasans fiyat sorgulama kısmına girip seçenekleri  dikkatlice doldurarak paketleme maliyetlerini öğrenebilirsiniz. Bunun  yanı sıra çalışma arkadaşlarımız telefonla kargo taşıma koşulları  hakkında bilgi alma, sipariş kaydı, taşıma personel ücreti hakkında  bilgi alma, paketleme fiyatı hakkında sorgulama imkanını sizlere  sunmaktadır. Sorularınızın yanıtlarını almak için Renasans sipariş formu üzerinden veya şirketi  arayıp destek departmanı uzmanlarıyla görüşmeniz yeterlidir.


Taşınma  sırasında ev eşyalarınızı korumak zorundasınız. Bu süreçte  bir dizi  görevi yapmanın yüksek güç, beceri ve hatta uzmanlık gerektirdiğini  kabul etmelisiniz. Bu hesapla taşınma sürecini gerçekleştirmek için  yetenekli ve tecrübeli kişilerden yardım almamız gerekmektedir. Taşıma personeli bu durumda size yardımcı olacaktır. Mobilya montajındaki  tüm aşamalarını gerçekleştirmek üzere eğitilmiştir ve işi mümkün olan  en kısa sürede, doğrulukla ve yüksek hızla yapar. Bildiğiniz gibi  mobilyaları taşımak ve taşımak yeterince yorucu ve zaman alıcıdır, artık  bu süreçte eşyalarımızın hasar görmesine veya kırılmasına şahit olursak  durum daha da zorlaşır. Öte yandan ağır eşyaları özellikle üst katlardan taşımak herkesin harcı değildir. Bu iş kol kuvvetinin yanı  sıra hassasiyet, beceri ve tecrübe gerektirir. Renasan ekibi, tüm bu görevleri yerine getirebilecek kadar özel eğitim ve  yeterli tecrübeye sahiptir. Renasans komple taşıma hizmeti sunarak sıfırdan  yüze kadar mobilya taşıma konusunda içinizi rahatlattı. Renasans'ı seçerek  teknik işleri yürütmek, ağır ekipmanları taşımak ve ekipmanları güvenli  ve düzgün bir şekilde düzenlemek için bizi tercih edebilirsiniz.

Teknik uzman gücü: Renasans'dan bir hizmet daha teknik  işi yürütmek  uzmanlık  gerektirir. Teknik  personel, ev mobilyalarını taşıyan personelin yanı sıra avize, beyaz eşya açılıp kapanması, paketin taşınması ve beslenmesi gibi tüm teknik işlerden sorumludur. Tercihinize göre teknik görevleri sizin için gerçekleştirir.